DelphiFAQ Home Search:

Letters by dating scammer Oskana Zagaynova at kissalove30001@rambler.ru

 

comments154 comments. Current rating: 5 stars (26 votes). Leave comments and/ or rate it.

This is a place holder for comments on Oskana Zagaynova.
Her email addresses are:
kissalove30001@rambler.ru
kyssalove@rambler.ru

Her street address is:
Petrova's street
Cheboksary 426036
Russian Federation.Content-type: text/html

Comments:

You are on page 10 of 11, other pages: 1 2 3 7 8 9 [10] 11
2009-04-21, 00:24:35
anonymous from Ukraine  Keywords:
2009-05-04, 01:47:09
anonymous from Sweden  
I JUST WONDERING IF IT IS SWEDISH MEN AND WOMEN IN THIS SITE WHO WANNA TALK ABOUT ALL OF THIS SCAM AND SCAMMERS IN THE INTERNET.ANNA OGANNISYAN AND ANAHIT NAHAPETYAN HAVE SCAMMED ME ON MUCH MONEY.I WANNA TALK TO SWEDISH WOMEN AND MEN ABOUT THE SCAMMERS IN THE INTERNET.WHO KNOWS MUCH THING ABOUT TEH SCAMMERS IN THE INTERNET AND ABOUT ANNA OGANNISYAN AND ANAHIT NAHAPETYAN?
2009-05-04, 01:52:04
anonymous from Sweden  
HEJSAN.JAG UNDRAR OM DET FINNS SVENSKA MÄN OCH KVINNOR HÄR SOM VILL DISKUTERA DEN HÄR ENORMA SCAM-BROTTSLIGHETEN MED MIG HÄR PÅ DENNA SAJT.JAG HAR SJÄLV BLIVIT SCAMMAD PÅ MYCKET PENGAR OCH SKULLE VILJA VETA SAKER SOM ANDRA SVENSKA MÄN OCH KVINNOR HAR VARIT MED OM PÅ INTERNET.JAG VILL GÖRA NÅGOT ÅT SCAM-VERKSAMHETEN PÅ INTERNET.SCAMMING HAR SKRÄMT MIG NÅGOT EXTREMT MYCKET.DET ÄR MYCKET OTÄCKT ATT SCAMMER STJÄL PENGAR FRÅN OSKYLIGA MÄNNISKOR PÅ INTERNET.JAG HOPPAS SVENSKA MÄN OCH KVINNOR SKRIVER HIT OM SINA ERFARENHETER OCH UPPFATTNINGAR OM DEN EXTREMT UTBREDDA SCAM-VERKSAMHETEN PÅ INTERNET.HA EN BRA DAG.
2009-07-29, 18:04:18
anonymous from Sweden  
Jo det skulle behövas att vi nord bor går ihop och hjälper varandra,har blivit blåst på 2300€ av en tjej i Ghana, kortet hon skickade var på Raven Riley jag beskyller inte henne på något vis kan inte vara lätt att vara porrskådis samtidigt bli utnyttjad av falska personer, det otäcka var att jag föll inte för korten i början, det var vad tjejen skrev som var mottagligt hon träffade rätt punkt från början så det verkar som man ska vara singel resten av sitt liv eller flytta till mars håll tråden öppen kvinnor och men.
2009-09-08, 09:18:17
trul5@hotmail.com from Tallinn, Estonia  
Enig
Kontakt meg på trul5@hotmail.com (også MSN)
or
rudedude11 on skype

Truls

Also other outside Scandinavia is welcome to answer.

And I live mostly in Estonia, and travel a lot to Lithuania, so I can easy find them.2009-09-08, 15:51:34
ABBA from Sweden  
Hej till svenskar!

Jag frekventerar inte just denna sida. Jag deltar i en annan forum här som 'behandlar' min scammer Josh Kelly. Så lättast är att få kontakt med mig där, åtminstone initiellt. Sedan kan det tänkas att man kan utväxla en emailadress.

hej så länge!

2009-09-08, 16:36:33
OJAS from United States  
Heja Sverige! :-)
2009-09-08, 16:52:52
Magnus from Skara, Sweden  
hej abba.vore kul att växla emailadress med dig.jag ska försöka skriva till dig på josh kelly-sidan.ha det bra.

trul5@hotmail.com från tallin och anonym från Sverige:vore kul att växla emailadresser med er med och skriva till er också på denna sida som jag är på just nu.ni kan skriva till sidan om anna ogannisyan om ni vill också.ha det så bra så hörs vi av.

tack ojas för att du tipsade mig om den här sidan.sköt om dig.
2009-09-08, 17:30:09
anonymous  
Hej alla svenskar..trist att förenas under sådanna här omständigheter,men det kan ju vara skönt att växla några ord med andra som har blivit drabbade av detta ...har turligen inte blivit blåst på pengar men känslomässigt är det ju inte å roligt..men jag har bestämt att jag blir kvar på forumet så länge till att skitstöveln får sitt...för att påvisa mitt stöd till andra drabbade..och hoppet om att RÄTTVISA SKA SKIPPAS!!!..jag menar dom sitter ju och skrattar åt oss på våran bekostnad...

det verkar ju tydligt att det är organiserat det här..jag menar har ju upptäckt när jag har läst de andra scammers som finns, här att den eller någon som försökte blåsa mig går under andra alias här med..det finns brev som påvisar med identiska dikter och och påsamma tillväg gånga sätt..den har man ju förstått att dessa dårar är ju uppdaterade här med vad som skrivs här med ..man får ju vara försiktig...min scammer finns går på den här sajten under namnet Steven Leanman/Paul Jewel..en riktigt hal typ som använder gud till hjälp..har svar på allt..har inte hört något fr han sen 1 sept.och hoppas att han inte hör av sig mer heller..
2009-09-09, 00:33:28
wanwan from Japan  
@boys !
Bupkus
thanks !
http://www.delphifa..#comments
2009-04-21, 00:24:35
anonymous from Ukraine

2009-09-09, 02:18:53
ABBA from Sweden  
Hej Magnus och hej Tallin!

Som sagt, jag finns på 'Josh Kelly' om ni vågar att lämna e mailadressen där, så skriver jag.

Ojas är fantastisk!
2009-09-09, 04:40:36
trul5@hotmail.com from Estonia  
Jag föreslår at jag öppnar en site på en säkker basa jag har tilgång til i Estonien, så vi komuniserar dær, ock sækerhetsklarerar nya medlemmer.
Från denna basen kan vi planera hur vi kan avsløya scammorna. Til exempel Magnus du ønsker nya uppgifter på din Anna. Hva om jag som ær affærsmann tar kontakt? Svaret är at hon bitar genast, ock vi/du har nya uppgiftar.
Jag har en del lagliga verktyg som jeg inte går ut med på et åpent forum, ock spesielt inte på denne sidan - som är en sida som ofte dom scammade informerar tjeierna om at dom står på. delfifaq ær et viktig värktyg, men inte til alt arbeta. Hintet om at sidan är mycket populær i Ghana forteller det mesta. Vi tror inta at killar i Ghana är dom första til at bli scammad. Jag byttet mit hemland från Norge til Estonien på några datingsidor, ock jag fick ca 1/4 så många mail i veckan från unge tjeier från Filipinene.
Vi trenger en sækker sida før kun at arbeta ifrån, ock Estonia ær den sækraste platsen. Det är innanför EU, men har ingen lag før at styrelsen kan kontrolera databruk. Lagarna är liberala, ock serveran vil vara den samma som et firma som polisen gillar at ha som vännar. Så den serveren är säcker, också imot innbrott.
Det enda lagliga verktyget jag kan gå ut med på denna sidan är at jag har internationelt pressekort.
När jag skriver på sidor som detta anvendar jag laptop från Wifi-stæller, så min IP är en offentllig. Inte fortell på delfifaq andra måter om at skydda IP-adressen. Vi måste inte læra upp scammere. Vi må få en egen sida med nøytralt navn.
Inte en sida før at registrera brukerna, men at ta dom ned.
Vi må senare ta med andra lænder, som til eksempel nederlændare. Det landet har en lag som förbjuder nästan alla datascammora, ock dom kan domfellas.
Jag har också 1 trogen anstälda rysk tjeij på estonsk pass, ock som talar mycket bra engelska (hon kommer från nordøstliga estonien var alla¨ær russara ock hvar rysk ær morsmålet)
En måta at møtast før dom sm onte enm ær trygga ær at dera öppnar en NY identitet på skype, og vi alla møtast på skype. Skype är ganska sæcker før hacking.
Jag vil ha en grupp som vi kan lita på, ock vi arbetar kun innan lagen før deres hemland ock liberale Estonien
Truls
2009-09-09, 05:26:41
OJAS from United States  
Hej alla svenskar..
Bookmark these links in your favorites.
ABBA is in Josh Kelly thread http://www.delphifa..#comments
Magnus is in Anna Ogannisyan thread http://www.delphifa..53#169551

Jepp
2009-09-09, 10:56:12
OJAS from United States  
2009-09-26, 01:32:06
Magnus from Klssbol, Sweden  
Hejsan alla svenskar.kul att skriva här så att man kan diskutera scamming med svenskar som har blivit lurade på pengar,precis som jag har.eller diskutera med svenskar som nästan har blivit lurade på pengar men har upptäckt det i sista stund och inte skickat pengar.ofta är det så att man vet allt om scamming när man själv har blivit drabbad och lurad på pengar.det är väldigt svårt att tro att kvinnor är kriminella i den bemärkelsen att de pratar med män i telefon och plockar ut de pengar de skickar till dem efter att män har breväxlat med en och lurat i en att det är en riktig kvinna som vill ha kontakt med en.hela konceptet är mycket stereotypt och slätstruket.om man går litegrand på djupet med det här så finns det i stort sätt ingen intelligens överhuvudtaget bakom den här typen av brottslighet.vem som helst skulle kunna ägna sig åt den här typen av brottslig och lyckas med den till en början.det handlar bara om att människor inte vet hur patetiskt det hela är innan de blir drabbade.men vi ska ta de här kriminella männen och kriminella kvinnorna i framtiden.

ANNA OGANNISYAN
SISIAN
ARMENIA

anhas2arm@yahoo.co.uk

ARDSHININVEST BANK BETWEEN 15 OCTOBER 2008 AND 21 FEBRUARY 2009.
You are on page 10 of 11, other pages: 1 2 3 7 8 9 [10] 11

 

 

Are you being scammed and this is your first visit here?
Read the welcome page/ primer for newbies.
Thanks to Eddie for writing it up.

Please also read Miss Marple's article about recognizing male dating scammers.

NEW: Optional: Register   Login
Email address (not necessary):

Rate as
Hide my email when showing my comment.
Please notify me once a day about new comments on this topic.
Please provide a valid email address if you select this option, or post under a registered account.
 

Show city and country
Show country only
Hide my location
You can mark text as 'quoted' by putting [quote] .. [/quote] around it.
Please type in the code:

Please do not post inappropriate pictures. Inappropriate pictures include pictures of minors and nudity.
The owner of this web site reserves the right to delete such material.

photo Add a picture:
Picture Search

You have received photos and wonder if these photos has been posted here before? Because you suspect this could be a dating scammer, but you do not want to post this picture? Try the Picture Search